tisdag 17 januari 2012

Tisdagens träning

Tänkte bara snabbt skriva lite kort om gårdagens träning. Det var inget bra pass, enligt mig.  Det var inte fel på min egen prestation för jag körde järnet som alltid, kunde väl gett lite mer men så kan det vara ibland!

Har nog skrivit om det tidigare att jag tycker att instruktörerna utgör en väldigt stor del i hur passet blir, hur deltagarna utvecklas och hur mycket man kämpar på. Vissa stunder under passet var jag rent ut sagt förbannad och pustade högt åt hur det blev. Personen ifråga gjorde fel ett antal gånger, sade inte till när vi skulle byta kombination och även om personen i början av passet frågade efter nya deltagare så visades i stort sett bara en enda övning under passets gång och det är en ny spark. Sen kan jag inte säga att jag tycker stämningen är på topp heller, deltagarna är typ helt tysta vilket jag tycker är lite synd.. Men det är ju bara min egen åsikt, är såklart olika sånt där oxå. Men! till råga på allt så är det ingen styrkedel i passet som det ALLTID är, dvs armhävningar, kanske lite triceps och framförallt magen. What the hell? När vi höll på att stretcha fattade jag nada. Så då fick det ju bli en extra kvart i gymmet för att trötta ut kroppen ytterligare.

Eftersom jag fullkomligt älskar body combat och har så himla kul på passen och endorfinerna rusar i kroppen så tycker jag att det är väldigt viktigt att lära sig rätt kring hur man ska göra de olika slagen, sparkarna och annat för att få ut maximal effekt under träningen. Jag har tränat combat i snart 6 år så jag känner mig ganska trygg och blir sjukt trött, men jag kan se andra personer som inte riktigt förstått grejen.. Såklart om man är ny att det är svårt att greppa allt men ja.. Sitter och funderar lite på om man borde säga till? prata med instruktörerna om att kanske ha teknikpass eller något liknande. Jag har ju även på sportlife där jag tränat innan varit på pass som bara fokuserat på en enda kampsport såsom karate, thaikwondo eller boxning.. Superviktigt för att få en förståelse för hur man anpassar passen och hur man ska ha tyngdpunkten och så vidare i olika övningar. En hel timme fokuserades det bara på teknik, vi stod upp efter väggen och övade sparkar på olika sätt för att få in "känslan". Sånt här tycker jag är skitbra av instruktörerna att tänka på! Det var nog allt jag ville säga just nu. 

Så, dags för lite musik ifrån den nya releasen på bodycombat!
Om ni spolar fram till ungefär 1.25 in i låten så kommer de bästa, som är med på passet.För övrigt så tänker jag på låten freestyler som va så populär när jag va yngre.. Början av låten påminner om den, tycker ni inte? Vilken rush jag får i kroppen när den här låten kommer!
 

Här kommer ännu en låt ifrån passet, aldrig gillat den förr men den här versionen e bra! Tror att många känner igen den?

tänkte visa mina senaste inköp kring träningen... Mina cykelbyxor som jag köpt ifrån Gina Tricot sportkollektion. Gillar dom starkt! bra passform och stannar hyfsat på plats! Tror dom kostade 149, kanonpris!Och så har jag köpt mig en grön sportbh ifrån H&M. tycker om denna modell riktigt mycket och har den även i lila. Skitbra passform och de sitter där det ska! ;)


Den ser inte direkt grön ut på mig jag vet, och bilden ovanför här blev ju skitliten.. Men gå in på www.hm.se ifall ni vill spana in den. Ligger under sportavdelningen, 149 riksdaler så är den din!


2 kommentarer:

  1. Men vilken mage du har kvinna! Hade dödat för en sån ;-)
    Gissa vad jag gjort idag?? Tränat! Helt galet.. För att vara mig. Du gav mig inspiration :-) Synd att man inte är på samma ställe som, hade gärna hänt på dig (försökt ;-))

    SvaraRadera
  2. Åh tack va du e snäll :) nämen, härligt kämpat! precis som jag skrev, en gång är bättre än ingen gång! och så kan det lätt bli två gånger, o så vidare! javisst, det är lite synd! det hade du allt klarat fint, helt säker på de :)

    SvaraRadera