fredag 13 januari 2012

Fredag

Godmorgon!
Jag ligger fortfarande kvar i sängen och slösurfar lite grann, börjar bli dags för frukost dock för min mage börjar protestera nu!  

Gjorde förresten det där testet igår på Life, vilket VERKLIGEN inte var till det positiva! har varit sjukt deppig sen jag gjorde det.. Min fettprocent hade ökat och min muskelmassa minskat.. Visst det var inte mycket, men att det ändrats åt det sämre känns skit efter slitet man lägger ned.. Behöver nog inte säga mer än så. Hon frågade mig om kosten, om jag gjort något annorlunda eller slarvat? Berättade ju då att ja ätit LCHF och hon trodde att förklaringen låg där.. Att man ju äter så mycket dåligt fett och att det inte är speciellt bra för kroppen. Fy fan, just nu känner jag bara att den jävla lchf har fuckat upp min kropp. Tur att jag slutat med det, och nu jävlar e det hårdkörning!
Så, what to do idag?


Jag ska chilla, träna, kanske baka bröd och sen chilla lite till. Sämre fredagar kan man definitivt ha!!

2 kommentarer:

  1. Gumman då! Bry dig inte så mkt om de testet. Du tränar ju jätte hårt de som är huvudsaken! Du sitter ju inte på arslet bara liksom.. Du vet mitt råd.. SPINNING! *skratt* tycker defenetivt du ska testa på de ett tag. =) HUr gick de att jobba några timmar då? Va skulle Marianne göra?

    SvaraRadera
  2. Tycker inte du ska bry dig om testet! Du ser bra ut! :) Några procent hit och dit spelar ingen roll, huvudsaken är att du känner dig frisk och kry :) Mmm.. man äter ju massa mättat fett och det ska ju inte va så bra. Sen funkar inte lchf för alla. Jag blev ju värsta fettot ja.. haha.

    SvaraRadera