måndag 2 januari 2012

Tisdag

Gårdagens pass gick sjukt bra! Körde på för fulla muggar och i slutet av passet var jag så trött i överkroppen att jag skakade i armarna! Då vet man att man kört slut på dom jävla musklerna ;) Till och med lite träningsvärk i triceps idag, lovely! 

Idag blir det Bodycombat för min del, tror att Ida skulle följa med mig idag oxå och få 2 veckors gratis träning som man kan få om man vill prova på. Bra tips för er som är lite träningssugna men inte vet om ni gillar pass o sånt! Ta två veckor och prova så mycket som möjligt! :)

 När vi var på gymmet förut och stod och tittade på anslagstavlan som finns där så upptäckte G att jag fanns med på kort där. Hehe, tvungen att ta kort på de för ja tyckte det va lite fult (läs:kul).


Nu ska jag dyka ner i mitt arbete och göra klart skiten och senare idag skicka in den.. Ska egentligen bara kolla så jag inte har stavfel och se så att mina referenser är korrekt utskrivna. Jag och Emma brukar skicka våra arbeten till varann innan för att kolla så de e bra, man blir lätt så hemmablind på sin egen text då allt känns så självklart. Den här gången är inget undantag. 

Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Duktig du är Lina som kämpar så i gymmet! :) ja är grymt nöjd ja över att jag palla mig dit trots jag inte trodde det va nått för mig! :) ska vi gå ihop nån dag? Dock inte pump, mina knän klarar inte det!

    SvaraRadera
  2. Tack va gullig du är. Har väl blivit en sorts livsstil för mig nästan nuförtiden, haha. Det ska du vara, sånt växer man som person av! Vi kan absolut gå ihop någon dag! Jag ska på bodycombat idag, men du kanske har för mkt träningsvärk? ;) Vad har du tänkt gå på för pass förresten? Jag tränar ju med din svägerska (heter de så?) nuförtiden :)

    SvaraRadera