onsdag 25 januari 2012

Klippa eller inte?

Jag måste boka klipptid inom det snaraste för mitt hår är så himla slitet och behöver få sig en omgång.. men nu har jag ett litet moment där ja funderar på att klippa håret lite mer, ungefär som på bilden nedanför här:

De jobbiga med de här e ju att jag under en längre tid sparat och sparat för att jag vill ha långt hår.. Men nu helt plöstligt funderar jag på att klippa av det.. Är detta bara för stunden, skulle jag ångra mig? Vad tror ni? Ska jag bara klippa bort det slitna och fundera ett tag till? Är väldigt tacksam för råd, vet inte alls hur jag ska göra... Såhär långt e mitt hår just nu ungefär som bilderna nedan..

 

6 kommentarer:

 1. Du ska absolut INTE klippa dig!! Men det är ju bara vad jag tycker ;-) Och kanske för att jag själv så himla gärna vill ha långt hår, och gärna NU haha.

  För ett tag sen tittade jag på dina kort på din Facebook eftersom jag såg att vi hade gemensamma vänner (Erica Gustafsson) Såg då att du hade ganska kort hår på några kort. Då fick jag mig en riktig sporre.. Håret växer ju faktiskt ganska fort.. Kanske på mig med då också ju. Kan ju då ha långt hår inom ett år eller så :-)

  Men om du bestämmer dig för att klippa dig så kan du ju ge det till mig hihi. Nej, som sagt, jag tycker inte..

  Fundera nån vecka till eller två. Så att det inte blir förhastat.
  Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 2. Linda västerstigonsdag, januari 25, 2012

  Fördelen med kort hår är att man ständigt gör något med det och man varierar ofta mellan olika frisyrer. Men fördelen med långt hår är ju att man bara kan slänga upp det i en hästsvans.
  Nackdelen med långt hår är däremot att man så lätt blir lat, man tänker äh jag kör på det jag hade igår idag också. Medan nackdelen med kort hår är att man nästan inte alls kan ha det uppsatt.

  Personligen tycker jag om båda varianterna men jag tror att du som tränar så mycket har mer nytta av långt hår. För något som är jobbigt när man tränar, det är halvlångt hår som hänger i ansiktet! kör på det långa fina håret du har och om du fortfarande om någon månad känner att du vill ha kort. Klipp dig då :)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera