söndag 29 januari 2012

Helgen

Igår kväll hade jag och Pauline lite myskväll hemma hos henne. Vi åt hennes goda kladdkaka, chips och dipp och jag unnade mig ett litet glas cola. lyxigt men väldigt sött då jag aldrig dricker dricka nuförtiden :) dock varit besatt av skiten förr. Farliga grejer! Vill du gå ner i vikt och dricker mycket dricka, sluta med det så tappar du direkt ;)anyways, vi såg på gladiatorerna och tjötade tills klockan var mitt i natten. Och idag har vi tillbringat dagen på Överby. Fick köpt mig kuddfodral för 20:-/styck på jysk i nästan exakt samma färg som mina nya gardiner, mattan ifrån rusta som nu e så fin i hallen, sportbh:n som jag invigde på passet för en stund sen och en skjorta som ja fyndade på rean för 100 spänn. Sjukt bra!


Var som sagt på Sh'bam för en timma sen ungefär. Jösses, måste nog ge det en gång till innan jag dömer ut det totalt, fast jag e på god väg just nu.. Tyckte inte alls att det levde upp till mina förväntningar av många olika anledningar, men eftersom jag vet att det är tråkigare när man inte kan alla rörelser osv tänker jag ge det någon chans till. 

Imorgon väntar en låååång dag i skolan, 9-17. ska få information om specialiseringar som vi ska läsa till hösten, ska bli spännande men jobbigt med en så lång dag.

Nu pyser jag, tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar