fredag 23 december 2011

Dan före dopparedan

Godmorgon alla julfirare!
Nu är tomten snart här... Jag håller på att greja för fullt här hemma innan G kommer hem ifrån jobbet, för då ska vi åka hem till mina föräldrar och fira jul. Helt underbart mysigt kommer det att bli, åh vad jag har längtat efter den här helgen!
Ska iallafall göra en tacopaj o ta med mig hem och lite LCHF bröd till mig om jag hinner, men de gör jag säkert ;)

Jag känner mig verkligen så lycklig den här julen. Jag är så lyckligt lottad att jag har världens bästa sambo, världens bästa familj och världens bästa vänner. Det är värt mer än något annat och jag har verkligen hittat känslan där jag uppskattar detta så otroligt mycket, vilket välbefinnande det är!

Jag är också sååå tacksam för att jag får fira julen med min älskade, fina lilla farmor som jag älskar så och kanske att jag får träffa min mormor med. Morfar är tyvärr för trött för att komma på besök iår. Tror inte jag har skrivit ut det på bloggen men tyvärr så är både min farmor och min morfar drabbade av lungcancer så det har varit och är fortfarande en tung vinter. Jag är därför så tacksam för den här julen. <3

Nu skall jag återgå till köket och tacopajen. God jul på er kära bloggläsare, hoppas att ni får en lika bra jul som jag vet att jag kommer att få. Och glöm inte det viktigaste med julen, människorna som du delar den med!!

2 kommentarer:

  1. God jul Lina! Hoppas du får det mysigt med dina nära och kära :)

    SvaraRadera
  2. God jul Lina och hoppas att du får en massa fina paket! ;)

    SvaraRadera