fredag 23 september 2011

fettförbrännare

Nu har jag ju ätit Heat 02 i en vecka och jag har förstått att det finns flera som undrar hur det har fungerat för mig.

 finns att köpa här

Jag tycker att den fungerar väldigt bra. Det står ju att en av egenskaperna skall vara prestationshöjande och då tänkte ju jag att det skulle vara i samband med träning (vilket det är) men det gäller även under dagen. Vanligtvis brukar jag dricka 1-2 koppar kaffe men nu blir det 1 då o då bara och absolut inget jag behöver varje dag. När jag tänker efter så är den faktiskt lite hungersdämpande oxå för jag är inte lika hungrig efter 3 timmar (äter var 3 timme) som jag brukade vara, vilket ju egentligen är fantastiskt!!

När vi kommer till träningen då: Det jag har upptäckt är att om jag väntar för länge med att träna (säg 50min/1h) efter att jag tagit tabletten så ger den inte alls samma effekt, utan jag känner mig lite slö och inte alls så taggad som när jag tagit den och inom 30-40 minuter gör första övningen på gymmet. Så det känns ganska viktigt att det verkligen är i samband med träningen. Är såklart inte säkert att det är samma för alla men för mig är det stor skillnad. 

Är det då värt 300 spänn kanske ni undrar? Allt beror väl i det läget på hur man är som person. För mig som vill prestera bra på gymmet men även få igång förbränningen extra under hela dagen så tycker jag att det är värt det. Den innehåller 60 kapslar vilket innebär att den räcker en månad. Jag skulle rekommendera den till andra för jag anser att den funkar bra för mig. Jag är inget fan av att dricka shakes, alltså pulverform så därför tycker jag att detta är superbra, men om man inte gillar att ta tabletter är nog inte detta något för dig eftersom dom är rättså stora...

En sak som jag dock är lite rädd för är ju hur det skall bli när jag skall sluta med tabletterna, för jag har en känsla av att dom är ganska beroendeframkallande och jag kommer känna mig supertrött efteråt.. men det återstår att se!!

Missade jag något eller har ni någon annan fråga så skriv gärna en kommentar!

2 kommentarer:

 1. Är heat 02 vätskedrivande kissar man mycket av det måste veta ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bifogar ett utdrag om heat ifrån fitnessgurus hemsida:

   "Utöver dessa två ingredienser innehåller Heat även flera aktiva ingredienser som tillsammans bl.a. ger en lätt vätskedrivande effekt för en snabbt förbättrad “look” vid problemområden som håller mycket onödig vätska".

   Finns att läsa mer om produkten på http://fitnessguru.se/shop/heat-02

   Radera