söndag 19 februari 2012

Omedveten bloggpaus

Ja det blev det faktiskt här tyvärr! Har varit så mycket som hänt runt omkring mig den här veckan att jag inte hittat ro till att blogga. Och den här kommande veckan måste verkligen gå i pluggandets tecken som kompensation för förra veckan.

Dessutom har ja en liten svacka i kost/träningsdelen just nu och då lyser inläggen med sin frånvaro. Jag tränar som jag ska men lusten finns liksom inte riktigt där som den brukar och maten har ju gått skit i stort sett hela förra veckan. Bajs är vad det är. Nu ska jag strax åka och hämta upp studiegruppstjejorna och sen är det dags för en heldag i skolan!


Tjingelingen!

JA tack till sommar!

4 kommentarer:

 1. Hur går det för er? När ska ni ha Alakoski seminariet? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska ha vårt seminarie nästa fredag tror ja de va... När ska ni ha erat? :) Kram

   Radera
 2. Vi hade faktiskt vårt igår.. Så skönt att det är klart! En i vår grupp ska till fjällen nästa vecka så vi tog första riden som fanns.. Jobbigt att vara klar så snabb men skönt när det är över som sagt ;-) Fokus på den härliga tentan nu bara då :-( Åhh vad jag inte vill göra den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, va avundsjuk ja blev! Vi ville oxå göra den här veckan men en i vår grupp kunde inte då.. :/ usch den där tentan! tror att alla är rättså nervösa inför den.... ja får små panikattacker då och då! ;)

   Radera