måndag 13 februari 2012

Blä och usch

Har en riktig skitdag. Är så galet godissugen hela tiden. Helgens sötsaker som gjort att min hjärna blivit psyco! Käkat morötter och ägg och finncrisp o grejer för att försöka stoppa det, men de går inget vidare.

Tog mig till gymmet förut och det gick bra, träningen är aldrig några problem. Men när jag får sockersug blir jag så jävla arg på mig själv, vill inte stoppa i mig sånt!! Dels för att det inte är bra för min kropp och dels för att jag bara kommer längre ifrån mitt "mål": en snygg vältränad kropp.

Känner mig trött och seg dessutom, lite huvudvärk, och börjar bli lite nervös inför morgondagen då jag ska följa med min kära farmor till näl igen för nya prover. Så fort ganesha kommer hem ifrån gymmet ska vi äta, får hoppas att det hjälper lite iallafall......

Tänker sitta här och tycka synd om mig själv så länge. Och inte vann jag några 100 rosor ifrån torps köpcentrum som jag räknat med heller.. Ha ha. Dagens skämt. Buu-huu, me.


Här kommer en bild på min nya tröja som ja tjacka i helgen. 249 korvören på Hm.

2 kommentarer:

  1. Tycker som sagt att du är grymt duktig!! Men jag förstår SÅ vad du menar.. Idag har jag också en sån dag! SHIT vad jag är godissugen!!! Stackars oss ;-)

    SvaraRadera
  2. Snygg tröja...Lisa har en likadan :)
    /Mammi

    SvaraRadera