tisdag 28 februari 2012

Fullt ös

Den här veckan är verkligen helt fullspäckad! Massor med saker som ska hinnas med..
Igår blev det förresten både handleder, bodycombat och zumba, var så otroligt trött när jag kom hem att jag höll på att ramla bakåt när ja gick i trapporna!! ;)
Idag var jag tvungen att gå upp och tvätta kl 7 för att vi (läs: ganesha, för ja har rena kläder i garderoben) ska ha rena kläder tills i helgen som vi ska spendera nere i Malmöööee.. 


Efter lunch idag ska jag åka till skolan med studiegruppen och ha seminarie hela eftermiddagen, direkt efter det är de hem o träna, sen skulle jag behöva handla oxå.. gah, ge mig nåra timmar till!
Imorgon e de även då fortsatt studiegruppsarbete o sen ska jag fika med bästis så fort vi slutat våra skolor <3 Vilodag egentligen, men då ja inte vet om ja hinner träna på fredag så funderar jag på att hinna med de imorn (efter en fika, hur tänker jag då?!) .. får se om de går dock.


Idag ska vi äta en av mina favoriträtter: Hemmagjord panerad rödspätta med hemmagjord remouladsås, ärtor och potäter... Mmmmmm!!!
 Förresten så älskar jag verkligen alla underbara personer som finns runt omkring mig i mitt liv.. Bara tvungen att spy lite kärlek, precis som på bilden! ;)

2 kommentarer:

  1. Jag tror jag kommer på middag ;) haha, ne men det är sjukt gött med spätta!! Får nog övertala min man till att prova!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag!! Jag har en SJUKT gott recept på remouladsås som ja gärna delar med mig av, fast de e ju inte så nyttigt! Fast iofs.. du får äta majonäs o så va? ;)

      Radera