torsdag 31 januari 2013

Baka baka liten kaka

Yes förutom att jag pluggar, ska börja tvätta snart, och senare laga middag så skickade min älskade kille och frågade om jag kunde fixa fredagsfikan som han ska stå för på jobbet imorgon.. Och han känner mig ju allt för väl den rackarn. 

Han vet att jag äälskar att baka. Hade gärna bakat flera gånger i veckan om någon annan hade ätit upp det ;) Det är som en sorts terapi för mig, det är bara jag och bakningen i just den stunden. Ungefär som jag känner när jag är ute och fiskar.

Såå, idag agerar jag hemmafru. Ska strax sticka ner till affären och fixa ingredienserna! Bildbevis kommer troligen senare ;) Här kommer några gamla bilder på lite bakning jag gjort så länge!
2 kommentarer:

 1. Verkar som det var tur att jag inte sms:ade och frågade ifall du hade tid att ses idag. Vi var borta på lekplatsen nämligen och var på bibblan, så vi passerade dig 2ggr. Mira tyckte allt vi skulle ta reda på ifall du var hemma, men jag kände inte riktigt att det fanns tid idag faktiskt. Kanske tur det med tanke på ditt bakande, tvättande, matlagande, pluggande etc.
  Frågan jag har är väl hur mycket du kan ha hunnit plugga med alla de andra göromålen ;) Kram älskade syster <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha! Nej det kanske hade blivit lite tajt att få ihop allt, hade verkligen fullt upp ändå ;)
   Jodå jag hann allt med lite plugg oxå, går inte att sitta hela tiden för då får jag ändå inte in nåt större i huvudet ;) Kram tillbaks!

   Radera