måndag 12 november 2012

Helgen som gått

Helgen har varit finfin, den har verkligen bjudit på så mycket onyttiga saker som jag inte brukar äta. Visserligen har jag inte frossat men många bäckar små som det heter..
Som ni ser på den första bilden så unnade jag mej en hamburgertallrik när vi var på Torp, där jag också fann nya jeans. Två stycken oxå, ångest ;) Fast å andra sidan så har jag klagat varje gång jag ska ha ett par byxor eftersom dom aldrig sitter riktigt som dom ska så nu känner jag mig väldigt nöjd att slippa det problemet.


 Sen i lördags kväll så passade jag ju två godingar. Efter att jag lagt Jack så satt jag och Mira och hade myskväll framför tvn och sen så myste jag lite till på morgonen innan jag åkte hem.


Mira tog väldigt snygga kort på sig själv på min mobil :)


 Sen hann jag även med en tur för att fira min kära pappa på Fars Dag. Låter orden på paketet tala för sig själv om hur jag känner för min pappa.

Och såklart lite träning igår kväll, efter denna syndarhelg ;)

2 kommentarer:

  1. Ja, tusen tack igen Lina för att du bara kommer som världens bästa syster och moster, som om det vore världens naturligaste sak bara för att du var ledig. Men det är det då verkligen inte... Jag är jätteglad att du tycker det är så roligt med barnen att du vill komma och passa dem. Guld värt, och Mira var såååå nöjd!! Hon kunde nog ha haft dig här ett par dagar till om hon fick välja :) Puss på dig, och massvis av tack för att vi fick festa loss och förstöra några hjärnceller (till!) ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gör det så gärna, tyckte bara de va roligt att du frågade mej! Om det är något jag vill prioritera och i framtiden minnas så är det ju tid för att umgås med dem jag älskar mest! Och där är dina guldklimpar helt klart inkluderade :) Ja ibland önskar man att det fanns ännu mer tid att ses på! <3

      Radera