måndag 17 september 2012

Hemmaplugg

Idag är det hemmaplugg som gäller hela dagen. Ska gå och träffa studiegruppen på bibblan om en stund men efter det ska jag bara läsa och skriva i min reflektionsjournal. Lite segt men ett måste. Känner mest för att lägga mig under täcket och chilla framför tv:n, är så perfekt mysväder just nu. Grått och lite duggregn och sådär mörkt även fast klockan inte är morgon längre. Men men, kanske hinner med det oxå under dagen vem vet ;)

Har förresten gett mig själv mer eller mindre "vågförbud" nu. Kommit in i en ond cirkel skulle man kunna säga. De e som så att innan semestern i somras så var jag i min absoluta toppform hittills, och så kom semestern... Och nu har jag trillat ner vad gäller fettprocenten i kroppen och mitt bmi hade oxå ökat. Känns inge bra alls då ja ju vill uppåt och inte neråt.. Jag vill ju då iallafall komma tillbaka dit, till det bästa. Men, jag försöker förstå, att det kommer ta ytterligare några månader. Är ju alltid lättare att lägga på sig än att bli av med fett.

Pust, att allt ska vara så jävla svårt. 
2 kommentarer:

 1. Tycker det är bra att du försöker ta en paus från vågen, du vet ju hur det kan bli. Sen måste jag bara säga ngt som jag tänkt på så många gånger senaste tiden men inte fått ur mig, tycker du har sjukt snygg kropp!! Du ser stark, slank och vältränad ut, är avis!! :)
  Du är jättefin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag vet ju det, är lite därför som jag tänker extra på det. Tack va du är snäll, blev jätteglad i skolan när du sa det oxå. samtidigt förvånad eftersom ja inte riktigt ser mig själv på det sättet :) och du är fin med, tänk på det! ;)

   Radera