onsdag 5 december 2012

Det svåra

Nu  kommer ännu ett tjötigt träningsinlägg, så ex Karin och Sofia ni behöver inte läsa mitt blaha, haha ;)

Eftersom det blir såpass mkt träning nu har det verkligen hänt grejer på vågen på bara några veckor, sen jag gick utbildningen ungefär. Har hört av väldigt många att jag ser så liten ut, att det inte är mkt kvar av mig, att jag ser så smal ut osv. Det positiva är ju såklart att det faktiskt GÅR att bli av med några kilo till och att de som säger det säkert menar väl men det negativa är att jag ju inte vill se "smal" ut utan snarare stark och i form.. Känner iallafall att jag på vågen inte vill gå ner så mycket mer utan snarare hålla mig där jag är ungefär, men istället bygga muskler och tappa ytterligare lite fettmassa. Och nu börjar ju det svåra. Att kanske äta lite mer för att ligga på plus minus noll men ändå inte gå upp. Det är nytt för mig, kommer bli svårt som fasen. Att inte behöva sträva neråt längre, känns ju helskumt! Och nu blir det trixigt. Äter ju gärna mer, mat är ju mitt stora problem, eller snarare storleken på portionerna ;)

Någon som har några bra tips kanske? Mycket protein, givetvis. Det vet jag, och hälsosam mat, men det anser jag mig redan äta. Men hur behåller jag muskelmassan? Shit, vilka världsliga problem, haha. Delar med mig av några bilder och filosoferar vidare.. 

2 kommentarer:

 1. Du har verkligen gjort ett svinbra jobb Lina! Du har blivit liten men samtidigt så ser du absolut fit och stark ut! :) Du är grym och verkligen välförtjänt av den supersnygga kropp du har :).

  Jag kan även säga att jag är grymt avundsjuk på dinb kropp men just nu kan jag inte göra så mycket åt saken ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ida! Blir verkligen jätteglad att höra det, betyder mycket :)
   Hehe ja det kan jag ju förstå eftersom du bara blir större och större men det fixar du efteråt sen! :) <3

   Radera