tisdag 2 oktober 2012

Något händer

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, ska försöka bättra mej om ni bättrar er på att kommentera, okej? Okej.

Kan börja med att berätta att jag har vilovecka denna veckan, igår vilade jag helt och idag lyckades jag stå emot att gå till gymmet i utbyte mot en ungefär milslång promenad i lagom takt. Skönt, perfekt höstvväder idag utan regn! Iallafall, bara för att jag ska vila kroppen ifrån träning så blir mitt huvud som besatt. Jag vill synda mest hela tiden men framförallt är jag så himla hungrig hela tiden. Skitjobbigt, måste ha en inre kamp hela tiden med mig själv. Apropå det så fick jag en idé om tatuering när jag insåg detta.

Men för att koppla till bilden så insåg jag nåt roligt idag! Jag skulle ta på mig dom här jeansen inför promenaden för dom e lite lagom tajta och lösa att röra sig i. Men nu hade något hänt! Förr brukade dom vara riktigt tajta i midjan, ni vet sådär så det blir kärlekshandtag ovanför kanten?!? Och tajta på rumpan, men lösa på låren och vaderna.. Men nu! Nu va dom alldeles lösa i midjan och slappa över arslet! Vad hände där? Jag måste helt enkelt ha minskat lite fast jag verkligen inte ser det själv.. Häftig känsla! Min första tanke var dock att ja undrade om jag töjt ut byxorna på nåt vis, inte att jag kunde ha blivit mindre! Haha, ganska hemskt egentligen. Men nu känner jag mig lite glad :) Försöker se det positiva.

wow vilket inlägg det blev, att jag dessutom bjuder på lite trosa blev ju grädde på moset! Haha.

5 kommentarer:

 1. Haha! Härligt att det händer något! Jag tänkte faktiskt inte på att det vart en "troschock", hehe, innan du påpekade det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då va de ju synd att jag skrev nåt ;) vet inte vem du är dock men antar att du e nån ja känner :p

   Radera
 2. Det är det som är det farliga med träning, man blir beroende!!! Man får helt enkelt en typ av abstinens när man är i från träningen av någon anledning...
  Passa på och njut av din fina kropp och hälsa. Du kommer antagligen inte alltid ha samma tid till träning längre fram i livet. Jag tycker definitivt du är fin precis som du är Lina, och jag älskar dig ändå lika mycket... men det syns att du ligger i med din träning och kost. Du har blivit väldigt smal och vältränad! För att prata om att beundra och se upp till.... så ser jag upp till dig (trots att du är min lillasyster) otroligt mycket för din aldrig vikande disciplin, järnvilja och motivation. Otroligt bra jobbat, du är sååå duktig!! :) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, de blir ju ett beroende.. De svåra är ju att hitta den där balansen! Nej ja vet att ja absolut inte kommer att ha den här tiden när skoltiden är förbi, och inte den här kroppen heller för den delen ;) Tack underbara, vad glad jag blir! det gjorde verkligen min dag idag, sitter och ler här nu! <3 <3 <3

   Radera
 3. Apropå kommentaren att se upp till dig, trots att du är min lillasyster, så ÄR du ju faktiskt längre än mig ;) KRAM

  SvaraRadera