fredag 12 oktober 2012

Friday i'm in love


Jahapp, då va det fredag igen! Härligt.. snart dags för lunch och sen blir det träning och sen är det helg! Ska bli skönt, min hjärna blir snart alldeles överhettad av allt jävla tänkande. Fast det lär väl inte sluta bara för att det är helg, iofs. Ska bli gott att få träna, ska dessutom göra en kroppsmätning idag för att se om det hänt något nu senaste månaden, kanske lägger upp lite om det ifall det är hyfsat ;)


Imorgon blir en tung dag, då ska vi ha auktion hemma hos farmor, för mycket av hennes saker. Sen om ett tag kommer dom nya att flytta in. Vill inte ens tänka på det just nu. Kommer bli jobbigt nog att se hur allt ifrån farmors liv skingras för vinden, och att se hur tomt det är där hon för bara ett halvår sedan bodde och levde.. Jag saknar dig farmor, så otroligt mycket. <3

2 kommentarer:

 1. Ja dela med dig Lina:) Hur går det med funderingarna kring ev instruerandet? Jag har lyckats gå ner ett kilo till trots lite fuskande i helgen, eller kanske inte så mkt fusk egentligen men svårare att äta korrekt när man är på resande fot... Så här lite har jag inte vägt sen jag tävlade i TKD 2008, har dock ngt kilo kvar tills jag är i den matchvikten;))

  PS: kommenterade ditt BC-inlägg, vet inte om du sett det, därav min fråga hur funderingarna går!

  Tråkigt med din farmor, men du har ju en stor, stödjande familj så det kommer gå fint.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fasen va duktig du är! Härlig känsla det där, när man kommer närmre och närmre sitt "mål" eller vad man ska säga :) Ja det förstår jag, när man inte har sina rutiner så blir allting mycket svårare!
   Jag såg det, ska dela med mig snart, jag lovar ;)

   Radera