måndag 29 oktober 2012

Fruktstund

Jepp, tog precis en akademisk kvart och en liten fruktstund, skithungrig idag av nån anledning? Hade kunnat äta en andra frukost just nu.

Sitter och försöker skriva på min kartläggning som måste skickas in på fredag. Eftersom vi nyss skickat in ett arbete (förra veckan) i den här kursen och det brukar räcka med ett stort arbete i en kurs så känner jag mig mer än matt på att sitta hemma och leta referenser och skriva en text som dessutom måste vara fruktansvärt objektiv, men nej i den här kursen är det två arbeten som måste skrivas. Jag kan nog faktiskt säga att det är riktigt jobbigt just nu, jobbigare än det varit på länge. Försöker ta pauser så ofta det går, för min koncentration brister oftare och oftare, men detta måste ju göras och det nu. Vilket gör att det blir ännu mer stressat.
Det som är allra tråkigast är ju att jag egentligen tycker att skolan är rolig och lärorik men när det blir såhär så blir det bara tungt och tråkigt. Stort minus!
Sen att vår examinator berättat att det nästan är mer vanligt att man blir underkänd än godkänd gör ju inte det hela mindre prestationsladdat. Nej.


Nu ska jag sätta på en kopp kaffe och försöka fortsätta leta referenser. Det går inte att skriva något i detta arbetet utan att ha en grund och något som styrker det du skriver.

Vad gör ni idag? Underhåll mig gärna med en kommentar ;)


 
Min "arbetsplats" just nu....

3 kommentarer:

 1. Här kommer min underhållande kommentar: jag gör samma som du.. Såååå tråkigt och segt :-(
  Men detta klarar vi galant!

  STYRKEKRAMAR!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara att få en kommentar är underhållande ska du veta! ;) Och att du har lika tråkigt som mig känns konstigt nog oxå rättså skönt ;) haha.

   Ja vi kör på nu!! Lycka till idag :)
   Kram tillbaks!

   Radera
 2. Hade vart kul om du visade massa bilder på innan du började träna och nu efteråt:) kul med inspiration

  SvaraRadera