tisdag 3 april 2012

Tisdag


Ny dag, nytt tänk. Jag vaknade utan huvudvärk och tårarna lämnar jag som gårdagens minne.. Det känns fortfarande väldigt jobbigt såklart men jag har ju inget annat val än att försöka rycka upp mig och göra det bästa av situationen som ja försatt mig i. Ett litet steg framåt idag, alltid något! Sitter och förbereder en uppgift som ska göras till nästa veckas seminarium så att jag kan plugga på den föregående kursen så fort det är gjort. Känns för jävligt men det finns ju inget att välja på.

Ska fan ge järnet på bodycombat idag, behöver få ur mig massa ilska!

Igår kom mina nya mobilskal som jag beställt ifrån ebay, nu har jag då att variera mig med! Ska ge ett till syrran men resten tror jag kanske att jag behåller. Har redan satt på det turkosa, jättefint!

Nu e pausen slut, dags att läsa lite igen....


2 kommentarer:

 1. Det är gott att höra att du börjar tänka ut en plan. Säger som jag alltid brukar, Vet att du fixar det här! Ta emot all hjälp och allt stöd du kan få av dina goa kurskamrater så ska du se att du går stärkt ur det här.
  Mammi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fast ja fixar det ju inte alltid, så det är ju inte så :P jag ska försöka med det, men det stora arbetet står jag ju ändå för själv! <3 love you mom!

   Radera