måndag 5 mars 2012

helgen

Helgen tillbringades ju som sagt nere i Malmö. Det va väldigt soligt och fint, dock även väldigt blåsigt så valet av skinnjacka kanske inte var det bästa.. men men. På lördagen var det fest för att fira huvudpersonen Peter på sin 25-årsdag. Igår åkte vi hem igen och jag var helt i koma i stort sett hela dagen. Har insett hur otroligt beroende jag är av mina rutiner, såsom BRA mat på regelbundna tider.. Dålig mat i helgen och med många timmar emellan har slagit ut mig ganska rejält och har till o med huvudvärk idag.

Jag har funderat ett tag på att införskaffa mig en keps och jag hittade en fin nere i Malmö så då klippte jag till! Tanken var egentligen en mörkblå (den jag köpte är svart) men jag tänkte att om jag använder den här mycket så ska jag köpa en till framöver..


Nu ska jag ta och plugga resten av dagen för det är tenta på fredag! Paniiiik, min ångest börjar komma som ett brev på posten. Vet redan nu att jag kommer att kugga :/ skitkass på att prestera på det sättet.... Ja, plugg var det!

4 kommentarer:

 1. Skitsnygg keps! Du passade verkligen i den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! Lite ovant för mig dock ;)

   Radera
 2. Nejdå, heja heja! Detta fixar vi!! Hoppas jag :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi får hålla både tummar och tår!! ;)

   Radera