tisdag 10 december 2013

Uteblivet bloggande

Hej på er!!
Förstår att ni tröttnar på att kolla om jag bloggar när jag just nu inte har tiden till det, ber om ursäkt! <3

Just nu bollar jag följande saker i livet: jag skriver en c-uppsats, jag jobbar på indiska, jag letar jobb inför min examen, jag jobbar på Nordic wellness och vi ska släppa nytt pass nästa vecka så jag måste få in det, vi renoverar hemma och utöver det så har man alla måsten på en dag plus att jag vill hinna träffa familjen när det finns lite tid över. Ska bli fadder till min lilla systerson och dom vill jag såklart oxå träffa så ofta det är möjligt! Sen ska jag ju gifta mig nästa år men helt ärligt så hinner jag inte planera alls på det just nu. Och det är snart jul vilket innebär att man måste handla julklappar osv med!

Med andra ord så har jag inte så mycket till liv just nu och därför har bloggen fått ta ett kliv bakåt.. Det kommer att bli bättre men det dröjer nog tills januari innan jag kommer att få någon så när rutin i livet... ;)

Kan försöka få till nåt inlägg i veckan så länge, det borde jag väl kunna lösa! Hehe
Nu måste jag laga middag sen ska jag iväg till gymmet och öva på det nya passet innan jag ska leda pass själv ikväll. Tjing på er! Ps, kommentarer är alltid trevligt ;)

1 kommentar:

  1. Åhh va kul med ett inlägg äntligen:) hade varit kul om du bara hade kunnat slänga upp en dagens outfit varje dag. Alltid kul,se och få lite inspiration;)
    Med vänlig hälsning, cassandra

    SvaraRadera