måndag 19 augusti 2013

Update.

Hej!

Mitt bloggande just nu är uselt, jag vet, förlåt!! Lovar att skärpa mig inom några veckor ;)
Min ursäkt är att dels så jobbar jag nästintill heltid i butik vilket innebär att man jobbar typ jämt (känns de som iaf) och förutom de så ska man hinna med alla andra vardagsbestyr! Har ju dessutom haft combatpass två dagar i veckan.

Men nu närmar sig äntligen slutet på sommarjobbet, på söndag är den här veckan slut och då har jag bara ett onsdagspass kvar och så börjar skolan veckan därpå sen. Slutspurt!
Dags att börja förbereda det nästa vecka, oja!!
 Sen, snart, så är det lite saker jag vill blogga om som, men inte riktigt ännu bara. Håller på det lite till först ;) Bara roliga saker ;)

Bjuder på lite bilder från dom senaste veckorna, nu ska jag pysa till jöbbet!
Torpet idag!
6 kommentarer:

 1. Åh spännande!! Och bara roliga saker :-) Vet vad du menar att allt går i ett. Jag jobbar dock inte, men tycker ändå att det inte finns så mycket tid haha... Tycker att det är kul när du skriver i alla fall! Kram på dig!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det e bara roliga saker ;) Hehe nä ja förstår det, blir väl kanske så oavsett om man jobbar eller ej! ;)
   Ja jag ska försöka bättra mig nu ;) Kram och tack för åsikten om layouten, va lite osäker på den men nu känns de bättre hihi ;) Pöss!

   Radera
 2. Riktigt snygg layout förresten!! Får nog fixa till min också tror jag :-)

  SvaraRadera
 3. hejsan:) jag tänkte fråga om du har lust att börja göra lite träningsvideos? jag är helt ny inom träningen och vet inte riktigt hur jag ska börja,vilka muskelgrupper man ska träna tillsammans ovs. din blogg har blivit min inspiration till att börja träna, tack för en kanon blogg, läser varje dag:)
  /Clara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Clara! Så roligt att du är inne och läser min blogg och välkommen in i träningsvärlden, en underbar värld :) Jag kan göra ett försök att lägga upp någon video, är det mest om träningsupplägg du skulle vilja se isåfall? / Lina

   Radera
 4. Ja jag skulle vilja se och även få förklarat hur man gör övningarna och vad dom är bra för liksom:)allt från snygga armar,mage till ben och rumpa:)
  /Clara

  SvaraRadera