måndag 25 februari 2013

Det där lilla "extra"

Har väldigt svårt att hitta motivationen för mig själv just nu, har kommit in i en svacka. Jag tränar som jag ska men jag är konstant hungrig, vilket gör att jag gör fel val på dagen som jag fetångrar på kvällen. Jag har ju kunskapen att veta att det är fel, men jag gör det ändå? Så irriterande att det är sjukt. Försöker att kolla runt på lite bilder och bloggar för att hitta ny motivation men de vill inte riktigt komma...

Har en fundering på att köra en sorts deff i april, dvs en tisdbestämd period som jag har strikt kostschema samt hårdträning för att tappa lite fett (inte muskler) så tills dess får ja väl helt enkelt kämpa på och försöka hitta motivationen och köra järnet då istället! :/ Till helgen ska jag ialllafall åka på kvartalsutbildning till gbg för ett nytt bodycombatpass vilket jag verkligen ser fram emot, ska bli roligt! Plus att få nöta in ett nytt pass, nästa vecka kommer jag bo på gymmet på kvällstid ;)

Nu ska jag tänka vidare innan det är sovdags. Godnatt på er alla mystiska läsare ;) Förresten, jättekul att jag börjat få lite mer kommentarer! Fortsätt så :)



 

5 kommentarer:

  1. Är den icke mystiske hösten eftersom jag typ är den ende som kommenterar hihi ;-) Men i alla fall.. Det där med motivation.. Svårt. Så känner vi ju alla ibland. Jag tycker i alla fall att du är grymt duktig och jag är så sjukt impad på hur du äter, tränar och ser ut! Jag kan inte så mycket om "sånt här" men jag tycker inte att du ska fundera så mycket på att du exempelvis stoppar i dig fel saker. Tänk på allt RÄTT du gör istället! Att du "brister" ibland gör dig bara mänsklig ;-)
    Kram, sov gott och dröm sött (semlor! Inte keso alltså!!) hihi ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha nej du är inte så mystisk och det är jag glad för ;) Jo jag vet, alla har sina perioder. Mmmm du har så rätt i det, vet oxå att det är så man borde tänka istället! Antar att jag väljer att fokusera fel ibland. Hehe, ååååh semlor, ja tack ;) Tack för dina visa ord! ;)

      Radera
  2. ramlade in på din blogg när jag sökte efter träningstips mm och jag måste säga att du har en väldigt inspirerande blogg, du verkar vara en person som vet vad du vill,kämpar för det:) tänkte även passa på att fråga: såg att du pluggade och jag undrar hur mycket man får i månaden på att göra det? eller är det studielån? känns som att det e ganska fattigt,vara student, så hade vart lite kul om du har lust att skriva något inlägg om det,hur pengarna räcker till,till saker,räkningar osv:)

    tack för en jättefin,inspirerande blogg:) hade gärna sett lite mer bilder eller filmer om träningen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jätteroligt att höra! Kul att du kommenterar oxå! Ja visst, kan skriva ihop ett litet inlägg :) Okej, tack för tipset. Ska försöka ta lite mera bilder!

      Radera