onsdag 20 juli 2011

Onsdag

Så gott att få ha två lediga dagar på rad, ledigheten blir så skön då! Det bästa är ju att slippa ställa klockan på morgonen och vakna av sig själv när man inte kan sova mer. 
Än så länge idag har jag hunnit med att dammsuga (igen, älskling!) diska, städa ur ugnen och om en stund tänkte jag moppa golven och efter det ta en tur på stan och kolla läget lite. Ska köpa vax till min man bland annat. 

Vi var på jysk igår för att kolla in bänken som jag tänkt köpa, men den blev inte godkänd av chefen så det får vänta.. Är man tillsammans med en hantverkare så kan man inte köpa vad som helst, han tyckte bänken var slarvigt gjord. Han kanske har rätt, vad vet jag.. ;)

Har suttit och kollat på Mio, E.M möbler och Ikea men ingen lycka där inte, hittar ingen bra prisvärd bänk. Så jag vet inte, jag får väl dras med det som vi har ett tag till.. suck.. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite innan jag tar mig en tur. Ha en bra dag, alla!

Tjingeliing!

Du är världens finaste <3

1 kommentar:

  1. Synd att han inte gillade den. Jag tyckte den var ok. Dock hade de ju inte justerat gångjärnen så det såg ju ut som att dörrarna inte satt så tätt ihop. Det är synd när de sätter ihop dom så slarvigt.
    Kram från Mamma

    SvaraRadera