tisdag 11 juni 2013

Formen hittills

Tänkte dela med mig av formen inför beach-13, med en snygg kvällspose ;)

Är inte helt nöjd eftersom jag haft lite sjukdomar,pollenallergi och fullspäckat schema under den tiden då jag egentligen hade tänkt köra stenhårt inför sommaren.
Men formen är hyfsad, men man får ju ha lite mål ändå så bara att kämpa på framåt ;) hade gärna legat ung -2 kg till för då känns det sån enorm skillnad, och syns mycket! Redan börjat fundera på mina fokusområden till hösten, nya utmaningar!
Har förresten beställt 2 nya träningslinnen idag, hoppas det kommer passa för ja chansade lite på storlekarna! Återstår att se :)

Idag har jag jobbat och efter det blev det träning, Combat på gymmet. Övade på det nya passet som vi ska ha release på på tisdag, så då måste hälften sitta i mitt lilla blonda huvud :p

Nu ska jag mysa med min kärlek innan de e dags att sova och imorgon blir det förhoppningsvis krabbfiske och strandhäng :) sleep tight!!

/Lina :)

1 kommentar:

  1. jädrar va snygg kropp!! vet du något bra viktminskningspulver eller så så att man går ner i vikt relativt fort? nutrilett,sånt känns bara som en bluff! va blev det för träningslinnen?:)
    hälsningar Sofie

    SvaraRadera