onsdag 3 april 2013

Var bara tvungen..

Idag när jag bara skulle spana in nyheterna på Ginatricots hemsida så fick jag syn på ett plagg som jag bara va tvungen att köpa. Men jag kände inte för att beställa via hemsidan så ja ringde till butiken på Överby för att se om den fanns där, och det gjorde den!! Så nu hänger den där i deras garderob och väntar på att jag ska komma och köpa den på lördag, för då jobbar jag!! :) 

Wie, så himla glad när ja hittar nåt ja vill ha för en gångs skull. Haft lite torka på klädesfronten det senaste! Finns mycket fint men ändå inget som tilltalar mig liksom, de känns bara rätt "tråkigt". Måste köpa mig ett par leggings av nåt slag snart oxå, inför praktiken som kommer framöver. Alltid lika mycket problem med bekväma nederdelar då ;)
Vad jag ska köpa får ni se när jag fått hem den :)

 

5 kommentarer:

 1. Men lägg aaav! Berätta! Eller ska du ge igen ;-) Mohaha
  Önskar föresten att jag kunde säga detsamma.. Att jag haft klädtorka på kläder haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klädtorka på kläder?!? Haha! Torka på kläder menade jag :-)

   Radera
  2. hahahaha klädtorka! Ja jo de stämmer nog lite bättre ;) Imorrn ska ja köpa den, så då får ja blogga ;)

   Radera
 2. Något helt annat än kläder... men jag har nu fått för mig att göra en liten kraftansträngning vad gäller kost och motion och skulle igår köpa mig en hälsosammare musli i affären, helt sockerfri. Det slutade med att det blev en av Pauluns musli´s, den med äpple, kanel om du har smakat den?! Tyckte väl den var "sådär" rolig. Kan ju vara för att jag är van med andra musli´s med socker i, men jag skulle helst vilja ha någon med mer krispighet i och mer "rostat" stuk liksom... ska helst vara lite mer tuggmotstånd och inte bara havregryn liksom...
  Vet ju att du alltid gör din egen musli. Kan du inte berätta lite steg för steg och innehållsmässigt vad du har i den?! Tar det lång tid att göra den?
  Hade varit roligt att veta som alternativ liksom ;) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, va spännande! :) Ja eller just den med äpple har jag inte ätit eftersom jag inte tål äpple men den med blåbär och vanilj äter vi då och då. Just nu äter jag oxå en som heter "supermüsli" och även en som heter "sportmüsli", varierar lite granna med min egengjorda. Jag tycker ju att Pauluns är helt okej, men det är klart att om man är van vid sockrad müsli så kanske det känns tråkigt vad vet jag :) om du vill ha lite mer rostat stuk så har mamma ett recept på müsli som blir betydligt mer rostat än mitt, däremot vet jag inte hur näringsinnehållet i hennes är. Men jag kan lägga ut och skriva om hur jag gör med min müsli, den går väldigt snabbt att göra, 30 min i ugnen ungefär. Kram!

   Radera