Jag skrev i förra veckan att jag åt panerad rödspätta med remouladsås men ja glömde lägga ut receptet, så det tänkte ja göra nu!
För det första är det viktigt att panera spättan själv (inget färdigköpt), med andra ord så köper du först rödspätta (färsk eller frusen) som du först lägger i vetemjöl, sedan ägg och sist ströbröd. Och de e klart för panering! NU, till remouladsåsen.. Du behöver:
För det första är det viktigt att panera spättan själv (inget färdigköpt), med andra ord så köper du först rödspätta (färsk eller frusen) som du först lägger i vetemjöl, sedan ägg och sist ströbröd. Och de e klart för panering! NU, till remouladsåsen.. Du behöver:
- 1,5 dl majonäs
- 0,5 dl hackad ättiksgurka
- 2 msk kapris
- 2 msk finhackad syltlök
- 1 tsk citronsaft
- 1 krm salt och vitpeppar
- 0,5 tsk curry
- 2 krm gurkmeja
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar